fredag den 22. maj 2015

Nyttige hjemmesider til studerende


Pensum.dk

Start studierne på pensum.dk! Her giver en enkelt søgning lynhurtigt overblik over boghandlernes udvalg, priser og leveringstider.
Søgningen omfatter alle nye bøger og 75.000 brugte studiebøger og giver klar besked om hvor du gør en god handel.
Link: http://www.pensum.dk/


Ug.dk

Ved du ikke hvad du skal efter gymnasiet? På UddannelsesGuiden - ug.dk - findes information om ordinær uddannelse, voksen- og efteruddannelse samt job og arbejdsmarkedsforhold i Danmark.
Link: http://www.ug.dk/


Danskstudiecenter.dk

Gør det mens du kan - udnyt din tid optimalt på højskole i udlandet.
Dansk Studie Centers tropiske højskole i udlandet gør en forskel for dig. Her får du på bare få måneder pakket rygsækken med oplevelser.
Link: http://www.danskstudiecenter.dk/


Højskolerne.dk

Vil du ikke udenlands, men stadig gerne opleve højskolelivet. Så har vi en masse muligheder her i Danmark. Tjek siden nedenunder, hvor det er muligt at finde noget til enhver smag.
Link: http://www.hojskolerne.dk/


SO.dk

SO.dk er Danmarks største portal for studerende, samt nyuddannede. Her kan du finde job, virksomhedsprofiler, mere end 1100 studierabatter og legater, samt masser af hjælp til studie, job og karriere.
Link: http://www.so.dk/


Gode karakterer.dk

Dette er en side hvor du kan stille spørgsmål til dine opgaver, og diskutere konklusioner inden for adskillige fag. Her ligger også guides mod eksamensangst, og andre hjælpsomme studietips!
Link: http://www.godekarakterer.dk/

StudieRabat Danmark: http://www.studierabat.nu/

Dealsites.dk

Lever du livet på kanten med en SU? Er det også kun museer og biografen, der giver dig studierabat?

Det er ikke altid let som studerende med kun 5000 til rådighed hver måned. Hvoraf de 3000 går til husleje og 1500 til mad. Så er der 500 tilbage til sjov. Det svarer til en fredagsbar og en drink i byen - måske to men så skal du også gå hjem.

Alt for få steder giver studierabatter. Men med Dealsites.dk kan du være ligeglad med studierabatter. Vi giver dig mulighed for, at leve livet til halvpris - i hvert fald noget der minder, om halv pris.

Du kender allerede tilbudssider som Sweetdeal, Dagensbedste, Downtown. Dealsites.dk sørger for, at du kan tjekke samtlige danske deals på én gang. Så behøver du ikke tænke på studierabatter.

Link: http://dealsites.dk/studierabatter/?gclid=CP7rg9_r-7UCFUcYzQod5HwADgS

Ingen kommentarer :

Send en kommentar